A SeoPont SEO Ügynökség Szolgáltatásai

SEO Szolgáltatás – Google optimalizálás, árak
SEO Szolgáltatás – Google optimalizálás, árak2024-06-05T08:15:57+00:00

Hatékony Google optimalizálás

Minden vállalkozásnak szükséges van a SEO-ra. A keresőoptimalizálás eszközeit sok vállalkozás használja és növeli a profitot. Te miért hagynád ki ezt a lehetőséget?
Fektess be a Jövődbe
Ajánlatkérés ITT
Minőségi havidíjas keresőoptimalizálás

Google keresőoptimalizálás Csomagok és Árak

Online Marketing ügyfeleink véleményei

Cégünk sok vállalkozó online jelenlétén segített már

A teljesség igénye nélkül ezt mondják azon ügyfeleink, akik igénybe vették valamelyik szolgáltatásunkat:

“Mindig féltem attól, hogy egy nagyobb weblap fejlesztés után elveszítjük a látogatóinkat. Meglepődtem, mert nem volt veszteség, helyette többet nyertünk, ezért kértem a havidíjas optimalizálást”

H. Norbi, Pénzügyi edukáció

“Hamar látványos eredményeket kaptunk. Nagyon tetszett, hogy a SEO-n túl az oldalra tett javaslatokkal emelkedett a konverziók száma. Profin dolgozó, korrekt üzleti partnert ismertünk meg”

H. Krisztián, Céges ruházat

“Örülök, hogy 2009-ben rátaláltam a cégre. A keresőoptimalizálást a mai napig ők végzik, minden oldalunkon professzionálisan, eredményesen. Jó döntés volt, számíthatok rájuk”

B. Gergő, Jakuzzi, infraszauna

SEO Csomagok – Google optimalizálás

SEO Ügynökség szolgáltatásunk részletesebb leírása

Havidíjas keresőoptimalizálás

A folyamatos SEO kampány nálunk valódi, állandó munkát jelent. A folyamatok ideje alatt az oldalon belüli (on-page) és oldalon kívüli (off-page) feladatok mellett rendszeres, manuális monitorozás történik. Ez azt jelenti, hogy mérünk, figyeljük az analitikát, a keresési szokásokat, megjelenéseket és kattintásokat. Vizsgáljuk a legfontosabb kulcsszavakat az összes long tail kifejezésekkel együtt. Ügyfelünk számára mindig a legpotenciálisabb keresésekre koncentrálunk, nem pedig az értéktelenekre. Minimum 12 hónapos tervet dolgozunk ki. Teljeskörű honlap audit és analízis, folyamatos piac-és kulcsszókutatás, tartalommarketing, SEO alapú szövegírás, prémium linképítés.

Érdekel, tovább olvasom

Teljeskörű kivitelezés, SEO üzemeltetés és tanácsadás

  • Weboldal készítés: Piac felmérés, Domain tanácsadás. Honlap megtervezés, majd elkészítés a kornak és a keresőoptimalizálás követelményeknek maximálisan megfelelve.
  • Folyamatos optimalizálás: SEO Ügynökség szolgáltatónk 2007 óta megbízható, magas fokú szakértelemmel, előkelő Google biztonsággal, kockázatmentesen és minőségi eredményekkel rendelkezik.
  • Weboldal üzemeltetés: Új tartalmak felvitele, változások rögzítése. Biztonsági mentés, rendszer és bővítmények frissítése. Konzultáció, tanácsadással.
Érdekel, tovább olvasom

Prémium Linképítés 2010. óta

Ezt a szolgáltatást cégünk alkotta meg. Már 2010-ben látható volt, hogy az akkor használt linkkatalógusokat nem szabad tovább alkalmazni link szerzés céljából. Persze sokan nem így gondolták akkor, nem látták a saját vesztüket. Ami érthető, hiszen még messze volt a Google Pingvin algoritmus létrejötte, ami 2 évvel később, 2012-ben következett be. Akkor kezdtek kialakulni a PR cikkes megoldások (mai napig futnak), amik tulajdonképpen a katalógusos linkelés jól át- elnevezett fajtái. Mi viszont már 2010-ben elkezdtük a prémium minőségű linképítést, így nem is okozott meglepetést a Google algoritmus, büntetések nélkül folytattuk tovább a munkát

Érdekel, tovább olvasom

SEO Blog: legfrissebb cikk

Hatékony SEO, Google optimalizálás

Minden vállalkozásnak szükséges van a SEO-ra. A keresőoptimalizálás eszközeit sok vállalkozás ki is használja, ezzel növelve a profitot. Te miért hagynád ki ezt a lehetőséget?
Befektetek a jövőmbe